Tekstovi.mk

Тоше Проески

Тајно моја


Текст


Твојот лик јас го сонам како икона, нежна, блиска, далечна. Моја прва платонска љубов чиста како солза, сега кога пораснав сфатив што си ти. Дојдов пак тајно моја ѕвезда праќам да те повика ништо не е сменето шушка молика. Темно е тајно моја, а во душа светат фенери се што имав заложив да ти пеам под пенџери. Дали си уште сама, дали тагуваш, дали исто чувствуваш, морав да ги дофатам сите висини на светот за да сепак откријам што ми значиш ти. Дојдов пак тајно моја ѕвезда праќам да те повика ништо не е сменето шушка молика. Темно е тајно моја, а во душа светат фенери се што имав заложив да ти пеам под пенџери.


osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški osmrtnice grude smrtovnice sarajevo osmrtnice smrtovnice livno umrli lektire jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjigeAdded by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.