Tekstovi.mk

Тоше Проески

Душа остана


Текст

Добро се снаоѓаш,
се подобро изгледаш.
Нека те води
животот таму
кај што си најсреќна.

Не ме поздравуваш,
знам не ти требам јас
и подобро така да не видиш како
без тебе пропаѓам.

Во мене душа остана
да можам да преживеам
со дел од себе постојам
во срцево умирам.

Ништо не остана
што да те радува,
во мене ладни ветрови веат
и есенски дождови леат.

Во мене душа остана
да можам да преживеам
со дел од себе постојам
во срцево умирам.

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.