Tekstovi.mk

Тоше Проески

Јас не сум виновен


Текст

Често мојот поглед лета
Преку туѓи рамена до тебе
Нога преку нога седиш
И не погледнуваш во мене
Илјада лица и ти
Сонце во ноќ меѓу нив.

Бегајќи цел живот
Ко за инат се' ме навраќа на тебе
Јас сум само патник кој што
Нема ништо свое освен себе
Можам да прифатам се'
Толку сум слаб на тебе.

Реф.
Јас не сум виновен
Ти ми требаш како добар ден
И после се' да сме сами под ѕвездите
На чекор од тебе, никако до тебе
Јас не сум виновен што ти си ми се'.

Често мојот поглед лета
Преку туѓи рамена до тебе
Нога преку нога седиш
И не погледнуваш во мене

Можам да прифатам се'
Толку сум слаб на тебе

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.