Tekstovi.mk

Тоше Проески

Громови на душа


Текст

Магла пак ме покрива, мириса на невоља
Ноќва сум ти така сам
Улици накиснати,прозорци расплакани
каде ли си бар да знам

Од небо нек се спуштат и громови на душа
само да ти слушнам глас
Признавам пред светот ќе го минам векот
да те најдам ради нас

Реф.
Не можам од тебе да оздравам
сета љубов дур сум жив
на тебе ја потрошив
Светот мој минус тебе во него
она што ќе остане
Малку е

Од небо нек се спуштат и громови на душа
само да ти слушнам глас
Признавам пред светот ќе го минам векот
да те најдам ради нас

Реф.
Не можам од тебе да оздравам
сета љубов дур сум жив
на тебе ја потрошив
Светот мој минус тебе во него
она што ќе остане
Малку е

Реф2.
Не можам од тебе да оздравам
сета љубов дур сум жив
на тебе ја потрошив
Не можам од тебе да оздравам
сета љубов дур сум жив
на тебе ја потрошив
Светот мој минус тебе во него
она што ќе остане
Малку е
Малку е

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.