Tekstovi.mk

ДНК & Врчак

Навлечен на тебе


Текст

Дами и господа повторно со вас
Dj Shorty P. a.k.a. Панчо, Андреј ДНК, Врчак

Да се биде или не прашање е сега.
Да се кочи или да се бега.

Еден,два,три и....
Кој е тоа што покрај тебе лета
245 во црна ракета, плави ротор знај мене не ми смета
спремен сум на се, пробај фати ме!

Горат гуми накај клуб на бензин воздух мириса,
кога возам јас со неа адреналин убива

Накрај VIP погледи ја следат,
како лезбоси девојки ја гледаат
сите волци како мачиња и предат,
во сенка става се главна фаца е!!

Навлечен на тебе сум ко дрога ти ми земаш ум,
кризирам кога не те имам, паѓам во делириум!

Илјада ѓаволи во мене разбуди
секогаш јас сум крив секогаш плачеш ти,
со солзи во очите зелени, заплачи за мене ти.

Јас би почнал прв ама немам сила,
алкохол у крв преку два промила,
сами сме на врв, Водно, тајна вила
мала знае се моја школа е.

Гаси светло пали свеќи па се расоблекува
ко на каге да сум секој секунд ми го филмува

Ми позира и се мести да ја гледам
па на колена ми паѓа дур ја седам
на кај мене таа лази да ја средам
Џони црн на екс она бело, секс!

Навлечен на тебе сум ко дрога ти ми земаш ум,
кризирам кога не те имам, паѓам во делириум!

Илјада ѓаволи во мене разбуди
секогаш јас сум крив секогаш плачеш ти,
со солзи во очите зелени, заплачи за мене ти.

Ѕвезден сјај од солзи кој ме води кон рај
незнам зошто кога плачеш ти се топам до крај
Заплачи...
од тебе се хипнотизирам без тебе секогаш кризирам,
како наркос губам ум и паѓам во делириум!

Навлечен на тебе сум ко дрога ти ми земаш ум,
кризирам кога не те имам, паѓам во делириум!

Илјада ѓаволи во мене разбуди
секогаш јас сум крив секогаш плачеш ти,
со солзи во очите зелени, заплачи за мене ти.

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.