Tekstovi.mk

Влатко Лозаноски

Нема ден, нема ноќ


Текст

Имаш очи како океан,
поубави на светот ги нема, знам.
Само да те имам, сè би дал,
да, да те имам сè би дал.

Кога ќе те видам, ветувам,
дека сè ќе направам.
За нас, за нас времето лета,
на нас, на нас љубовта чека.

Нема ден, нема ноќ
да не мислам на тебе
кога лето доаѓа. Х2
Те сакам, ти признавам.

Како искра надеж моја си,
како слика убава си ти.
За очи рај, за душа лек,
без тебе, минута е век.

Твојта коса на кокос ми мириса,
твојата насмевка мене ме опива.
За нас, за нас времето лета,
на нас, на нас љуботва чека.

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.