Tekstovi.mk

Текст

Bечерва повторно празна е постелава
без твојта, душо, нежна прегратка,
а болка в душава мир не ми дава, горам.
Твојот лик ми краде сон од очиве
откако си замина ти, љубена.

Гори мојто срце в ноќва студена,
сал за тебе збори, прости,
кој што љуби душо може и да погреши.

Ех, да можам ноќва би ја дал вселената
повторно од твојте усни да се опијам,
на гради да ти заспијам.

Спомени ветровите ми носат, љубена,
а јас ги молам душо и тебе
да ми те донесат ноќва в мојата прегратка.
Откако замина немам мир, љубена.

(2х)
Гори мојто срце в ноќва студена,
сал за тебе збори, прости,
кој што љуби душо може и да погреши.

Ех, да можам ноќва би ја дал вселената
повторно од твојте усни да се опијам,
на гради да ти заспијам.

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.