Tekstovi.mk

Ефто Пупиновски

Туѓа си бескрајно


Текст

Нашата света куќа
Нашето огниште
Тука си бевме среќни
Тука си растевме

И нашето дрво расте
На старото скришно место
Кај што се љубевме
И наеднаш се' ќе згасне
И летото ќе се смири
Кавал ќе засвири

Ааа...за една судбина
Оној што силно љуби мора да губи
Туѓа си бескрајно

Оној што сега молчи
Ќе биде осамен
Оној сега плаче
Вечно ќе тагува

Исплачи се сега мила
Исплачи се така сама
На мојте рамена
И наеднаш се' ќе згасне
И летото ќе се смири
Кавал ќе засвири

Ааа...за една судбина
Оној што силно љуби мора да губи
Туѓа си бескрајно

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.