Tekstovi.mk

Текст

Овој град, во ноќите, плаче по мене
Каде ли си ти? Со кого си?
О, дали знаеш, колку љубов носам јас
Во ова срце како сонце

Ние двајца многу можевме
А среќа немавме да се земеме
Сега е друго време, тажно е се' без тебе
Што ти згрешив животе?
Дојди барем да се видиме
А болат песните што ги пеевме
За мене ти си цвеќе, неможам душо веќе сам

Розо моја, црвена, ти во која градина расцутуваш
Песно моја, искрена, без љубовта не живеам
Немам кому да те испеам

Туѓа си, а проклет јас, уште те сакам
Само спомени во мојте сни
О, црно вино, пушти ме да заспијам
За тие очи доста пијам

Ние двајца многу можевме
А среќа немавме да се земеме
Сега е друго време, тажно е се' без тебе
Што ти згрешив животе?
Дојди барем да се видиме
А болат песните што ги пеевме
За мене ти си цвеќе, неможам душо веќе сам

Розо моја, црвена, ти во која градина расцутуваш
Песно моја, искрена, без љубовта не живеам
Немам кому да те испеам

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT

VIDEO

Avtomobilua.com - быстрая продажа и легкая покупка новых и б/у автомобилей. Автобазар, на котором продается 1400 автомобилей каждый день, автосалони. Поиск по базе объявлений о продаже автомобилей. Каталоги автосалонов и СТО на Автомобил Україна.